Reserveren

Online reserveren

Overzicht van onze beschikbare plekjes voor de komende maand.


Hier kunt u verder in de toekomst reserveren.

Telefonisch reserveren

+32(0)475/78.21.65

Staan uw gewenste uren of arrangement er niet tussen? Wij horen het graag via hier!

Huisreglement

Roken is niet toegestaan in het sauna complex, enkel buiten op het terras.                                    Huisdieren zijn niet toegelaten.                                                                                                 Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassen te blijven.                                   Douchen is steeds verplicht bij aanvang van een sessie.                                                       Schoenen zijn verboden in de wellness.

In geen geval kan Privé Wellness Pure aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door ons ter beschikking gestelde faciliteiten. Privé Wellness Pure zal ten gevolge ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

U dient de herstellingen van de door u aangebrachte schade te vergoeden.

Eigen dranken en eten worden niet toegestaan.


Wij zijn open 7/7 uitsluitend op afspraak. Weekdagen van 9u tot 23u, weekend van 9u tot 24u.

Betaalmogelijkheden ter plaatse cash of via de bankcontact app op de smartphone.

Uw reservatie is pas definitief na betaling van het voorschot, het te betalen bedrag wordt u per mail of telefonisch via sms doorgegeven. Het voorschot kan ter plaatse worden betaald of overgeschreven worden op rekeningnummer van Bvba D'hont- Gezels Kbc BE 727-370426967-16

Het door u betaalde voorschot wordt nooit terugbetaald, u kan dit eventueel wel voor een volgende reservatie hergebruiken. Bij annulatie minder dan 24u voor uw geplande afspraak zijn wij genoodzaakt het voorschot als annulatiekost te beschouwen.

Gelieve de huurtijden te respecteren zodat wij het complex correct kunnen reinigen voor de volgende klanten. Het gereserveerde einduur blijft behouden, ook indien u later bent toegekomen.

Bij laattijdig verlaten van het complex zijn wij genoodzaakt 5 euro per begonnen kwartier aan te rekenen die bij de volgende klant in mindering zullen gebracht worden.

Gelieve tijdig te laten weten indien u verhinderd bent op gsm nummer 0475/78.21.65